Jag hade rätt!

Världen är verkligen på väg på stenåldern! Precis som i Grottbjörnens folk måste kvinnan nu inta doggy style ställning så fort hennes man är sugen på lite hanky panky annars straffas hon. För nu är det lag på det Afghanistan. Svär, jag känner mig som Saida. Men det var inte lika mysigt som ja trodde dock... det är liksom stenåldern gone bad. För på den riktiga stenåldern fick man klä sig i sexigt leopardskinn nu ska man se ut så här:


Den blåa scarfen ska representera rättvisa. Afghanska kvinnors protest mot den nya lagen. SÅJA! YOU TELL'EM!
Jag vet inte jag kanske är lite efterbliven men om alla kvinnor i afghanistan skulle ta av sig ett klädesplagg istället för att ta på sig ett skulle inte det vara mer som en protest. Jag menar vad ska hända ska dom döda ALLA kvinnor? Det vore lite gay...

Som botox bär!

Ni vet hur man säger att man umgås med någon så mycket att man till slut blir lik varandra? Jag kan se det hända i ganska många fall. Ett bra exempel är Linda Rosing och Bobby Oduncu. Man kan nästa tro att de kom från samma kossa. Undrar om det var Bobby som ville likna Linda eller tvärtom?



Bra jobbat Bobby ändå, med tanke på att han var född till en syriansk man förut...

Bandiljärerna!

Visste ni att en kändis jobbar på en indisk restaurang på St Eriksplan... Jag fick nästan hybris, det blev svårt och koncentrera sig på maten och jag blev övertrevlig så fort han fråga om maten smaka bra. Jag satt ju där och blev serverad av ingen mindre än Ferdinands matador. Jag blev inte ett dugg besviken som man brukar bli när man ser kändisar. Han var exakt lika lång som jag trodde plus en jättehäftig indisk brytning. Det fattades bara en cape så hade jag suttit där och luktat på blommorna...

Matthew Williamson

Varje sommar, samma geni drag...


Ögongodis för anorektiker å designfans

Fucking grannar!!

Kl är 140 på morgonen å mina grannar festar som om det vore miami! Dom har spelat musik konstant sedan kl 7 igår kväll. Ibörjan digga jag med i låtarna nu vill jag använda samma låtar till deras begravningslåtar. Jag har gjort en svensson å ringt både polisen och bevakningstjänst, may their soul rest in peace horungar.

ts ts ts ts ts,,,,plocka äpplen...ts ts ts ts.... skjut mig i huvvet!

Jag å Molgan

Jag har varit sjuk i min lägenhet i snart en vecka så nu har jag fått en ny kompis. Min alldeles egna kompis, Molgan. Fettsnäll är han. Vi spelar kort, kollar film, bråkar å allt annat riktigt goda vänner gör. Om ja måste stanna hemma nästa vecka också ska vi åka till Tahiti :-)

Jag ska nog dra ner på mina smärtstillande nu....

Damp

Jag tror jag vet vart jag har fått mina damp tendenser ifrån. Min mamma var här och hälsa på i två dagar. Dessa två dagar har varit en konstant fråga om vad som ska hända nu... -  jahapp! vad ska vi göra nu då?? Min mamma har sprungit runt som hackspetten i Kalle Anka och dykt upp i varje hörn av min lägenhet och hjärna. Till sist blev hon så frustrerad över sin sysslolösa dotter att hon åkte hem. Men innan hon åkte passa hon på att väcka mig kl 6:55 för att säga att det var dags att äta frukost...

Dreamworld...

Jag hade världens skummaste dröm, jag drömde att alla mina tänder ramla ut och att det var en snubbe som sa:  -fan synd på tänderna annars skulle hon ha varit fettfräsch. Sen börja han garva. Jag kände på riktigt hur jag blev tandlös, jag kunde känna mina tandkött slå ihop i en mosig härlighet. Efter det blev jag sexuellt antastad av en afroamerikansk transa... Jag vet inte men jag tror inte riktigt på det här när dom säger att drömmar är saker som man ser under dagen och bearbetar i sina drömmar.

Jag var hemma hela dagen igår förutom juridik-tentan. Idag ska jag boka en tid till tandläkaren, just in case...

Fred Flinta

Jag läste en artikel idag som handlade om finanskrisens spår i USA och fick syn på den här bilden:


Jag vet inte riktigt vad det är med den bilden men det får mig att tänka på när man var liten och lekte kojja i skogen och låtsades leva i stenåldern. Tänk om framtidssamhället egentligen inte riktigt ska gå "framåt" till silvriga flygande bilar utan istället går tillbaka till moder natur...??? Någonstans får jag en varm trygg känsla när jag tänker så, för att dom här människornas ansikte ser mycket snällare ut än dom i "demolition man"

RSS 2.0