Ciarabeats

Hon lyckas alltid få mig att vilja slå knut på mig själv när jag dansar...it´s no one less than Ciara




Wow...sjukt!

Jag läste nyss Katrin Zytomierskas blogg och såg att dom skulle på något som hette pole dancing competition på Berns. Pole dancing är ju det strippor oftast sysselsätter sig med. Men dom som gör detta proffisionellt säger jag bara WOW till. Så sjuuuuukt böjliga kroppar som gör saker som bara gummiband kan göra.

Så checka youtube klipp på pole dancing så förstår ni vad jag menar. Fettnice när man slipper se tuttar å sånt å bara kolla på sjuk konst.


Hurricane Katrina

Min brorsa kallar mig för orkanen för att jag gör först och tänker sen. Detta leder oftast till dumdristighet och otrolig klantighet. Jag fick erfara det väldigt intensivt igår kväll. Jag höll på att koka potatis när jag glömde att jag vattnet redan kokat (?) så jag dök i med hela handen för att plocka upp en potatis ( tänkte att jag skulle dela dom i två så kokningen skulle gå snabbare ).

Det var inte förräns jag faktiskt fick tag på en potatis och plocka upp den som jag insåg att: "Nämen, oj vad varmt det va!".... om "nämen oj vad varmt det var" översattes till K** i helvetes eldar så kändes det ungefär så.

Fort och fel Mariana, fort och fel...



Så här lycklig var jag INTE efter!

Smaken är som baken

Vissa rum får en att vilja lägga sig och sova i all evighet och vissa rum får en att vilja svälja sömnpiller och dö...



Det skulle jag vilja om mitt rum såg ut så här. Feng shoot me anybody?


RSS 2.0