Jag vill bli våt...

Jag solade nyss ute på balkongen i typ en kvart och kände att det var dags att inhandla säsongens badkläder ihopp om framtida sol...

image39image40

www.instyleswimwear.com

Hot wuk!

Hon kanske bara ville titta på tv...

Läste en artikel precis om en hemlös kvinnan som levt i en mans garderob utan hans vetskap. Han upptäckte henne då han installerade övervakningskamera för att reda ut mysteriet om hur hans mat försvinner.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2577149.ab

Jag har varit med om det där... inte om att jag hittat en kvinna i min garderob men däremot att jag har varit kvinnan i garderoben. Nu låter jag psyk som vanligt men det är sant jag lovar. Skillnaden är att det var min egen garderob och det var i mitt eget hem. Likheten var att jag gömde mig. Nu tror ni det kommer någon snyfthistoria efter det här, men thats it folks, jag gillade och sitta i garderoben.Där gömde jag mig några gånger för att slippa gå till skolan... Tricket var att låtsas ha gått hemifrån när jag i själva verket gick och gömde mig i garderoben. Sen drog alla och då kunde jag i lugn och ro titta på tv. Jag måste bara tillägga att jag var 10 år...

Värmen

Jag har inte orkat skriva och varit lat. Jag har absolut inte varit upptagen eller har någon flådig ursäkt till varför jag inte skrivit. Och jag har absolut surfat och suttit vid datorn i timtals utan att ens logga in på bloggsidan och jag ber inte om ursäkt för det. Men det jag däremot är väldigt glad över är att när jag kolla besöksstatistiken så ser jag att det finns några tålmodiga jävlar som väntar konstant på ett litet provsmak från min ursäkt till att existera så kallade liv.

Den här veckan har jag kommit på följande:

* Dubbelkolla alltid datum innan du går till en fest så du inte är där en dag för tidigt
* När man lagar mat i ugnen ska man inte stoppa in händerna och kolla hur varmt det blivit
* När man har PMS ska man hålla sig inomhus med låsta dörrar, stängda fönster och avslagna mobiler
* Om en frisör har bilder på Marie Fredriksson från åttiotalet på väggen och är placerad brevid en orientlivs i en förort så kommer du troligtvis inte ut med Giselle Bündchens frilla.
* När du sen går för att rätta till frillan gå inte till en frisör som toppar den snygga Rima Bandali ( sök på google så förstår ni ) med att färga den kycklinggul och sen rånar dig.

Några glada nyheter är däremot att värmen kommer tillbaka i helgen å då ska man se ut så här enligt Aftonbladet:

image38

Vädigt naturligt och inte alls påtvingat....






Tjackpundaren från SATS NR 2

Han ringde igen.... och igen...och igen... Jag har inte svarat, jag känner igen hans nummer nu... Jag funderade i någon sekund på att svara och gå med på hans ivriga tjatande om att jag ska umgås och provträna i en vecka... men sen slog det mig. Jag tränar inte. Tur det för nu har han slutat ringa...Jag vann.

Undrar om SATS bistår sin personal med tjack?...

Saker som upprör mig...

1 Magnus Uggla
2 Finniga fjortisar med idominsalva
3 Moln
4 Finniga fjortisar med idominsalva
5 Finniga fjortisar med idominsalva
6 Finnar
7 Fjortisar
8 Idominsalva

RSS 2.0