Kärlek

Min bror och jag har ett band oss emellan. Bandet består av att han gör skumma grejer och jag låtsas inte om att dom är skumma. En av dom grejerna kan vara att han beter sig som en Cleetus i fina affärer så att expediterna får nervryckningar i ögat. Men för någon dag sen hitta han på något helt annat. Han införskaffa sig ett rött och ett gult kort och delade ut dom inne i stockholm som varningar i en fotbollsmatch...

Det gick till så här:

En tjej med mycket fula kläder går förbi och har en nasty frilla som toppar utstyrseln. Min bror går genast fram och ger henne rött kort och utdela straffet att hon inte fick gå inom tullarna på en vecka...

En annan Göran fick ett gult kort och en varning för sin fula slips... and so on....

Kärlek för evigt

Konstiga saker

Konstiga saker jag brukade göra när jag var yngre...

1, Jag fäste pärlhalsband på huvudet till en fest en gång så att dom skulle hänga ner för pannan för att jag ville se ut som Marion i Disneys Robin Hood.

2, Jag, min lilla blatteflicka med krulligt tjockt hår, gick till frisören när jag var 9 och bad att få bli klippt som Jane i Melrose Place. En potta.

3, Varje gång vi hade gäster bytte jag om 45 gånger så att dom skulle se hela min garderob innan kaffet.

4, Om mina bröder hade vänner över brukade jag dra in studsmattan i rummet dom var i och hoppa konstant.

5, Mitt sinne för stil utvecklades tidigt, jag hittade alltid på nya sätt att utmärka mig. I vissa fall innebar det att jag drog av fjädrarna från påskägg och band runt huvudet när jag skulle till dagis.



Min kusins nya BMW

Min kusin har köpt en fet BMW och bäst när han satt och visa alla finesser som fanns i den så kläcker min mamma ur sig det sötaste hon sagt på flera månader. Så här såg konversationen ut:

KUSIN - Kolla stolen vibrerar så man kan få massage medans man kör
MAMMA - ÅÅhh
KUSIN - Det är bara lädersäten och inbyggd navigator
MAMMA - Åååhh
KUSIN - Sen har den anti-sladd och antispinn...
MAMMA - ÅHHH...Mariana, titta den har FM-radio!

 

Komedi på hög nivå

JAG har tränat.... i 1 1/2 timme....JAG!

Ursäkta, jag har fått något i ögat

När jag var yngre var jag helt besatt av mode och märken. Till den grad att jag kunde allt om varenda litet couture märke som fanns därute. Besattheten var så hög att jag fejka mitt syntest hos optikern för att jag ville ha ett par Armanibågar. 3500 spänn kostade min besatthet och jag var så lycklig. Jag gick omkring med starka glas och inbillade mig att hela världen kretsade kring mig och mina Armanis. Jag var då 14. Hade jag känt mig själv då hade jag örfilat upp mig själv och kastat mig i en papperskorg. Men som sagt, jag var 14... Man kan säga att puberteten var en ursäkt till mitt konstiga beteende men vad har dagens mode-elit för ursäkt när dom kommer med konstiga idéer som att glasögon är på modet??

Jag och några vänner satt och disskuterade hur löjligt det såg ut med människor med glasögon utan glas. Hur tar man dom på allvar? Om det händer något sorgligt tar dom av sig glasögonen för att torka tårarna eller stoppar dom bara servetten rakt igenom?  Det är såndana frågor som kretsar omkring i mitt huvud.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article3099340.ab



 

Hej min små sötnosar!!!

ÅÅÅh idag vakna jag av att väckarklockan ringde och då var jag redan sen till en plåtning med veckorevyn! Shit asså, det var så himla jobbigt eftersom jag hade fått största finnen på näsan. Men det gick bra iallafall för dom var så gulliga på redaktionen och redigera kortet. Mwaah!! Ni är bäst!

Den här dagen har varit underbar i vilket fall som helst för efter det träliga kommer det roliga. Jag var och shoppa med min sötnos Ullis och min lilla hund FiFi. Hitta värsta Chloé väskan men jag hade glömt mitt bankkort hemma :-(  men pappa ryckte in som räddaren i nöden och köpte den åt mig. Tack snälla söta pappa!

Nu ska jag hem och äta en choklad kaka med grädde. Gott va!!!! Mums!! :-)
Erkänn ni vill också ha ;-)

Vad brukar ni äta efter shopping? Kommentera gärna och berätta!

Hejdå mina små älsklingar!

xoxoxo // Marimel



Visst e hon söööööööööööööööööööööööt?????!!!!!


Eller inte.... så hade min blogg sett ut om jag föddes med Blondinbella eller Kenzas föräldrar. Jag vet inte om jag ska tack mina eller förbanna dom?

Retardism

Nu tycker sexologen Tina Wilhelmsson att vi i Sverige ska börja utbilda utvecklingstörda i att ha sex. För dom har också lustar. Hon tycker till och med att dom är sundare än oss vanliga dödliga efter som dom är mer rakt på sak. Inget hymmel utan bara rak kommunikation. Jag tycker den här artikeln är vidrig. Gör om hela artikeln istället men låtsas att den handlar om barn så förstår ni vad jag menar. För det är just hur utvecklingstörda funkar, som vuxna barn.

"Å andra sidan finns det en fördom kring att utvecklingsstörda är översexuella. Det tycker inte Tina Wilhelmsson stämmer alls. Det handlar bara om att de är rakare och ärligare, menar hon. I själva verket tycker hon att de har en mycket sund syn på sexualitet och lust. Oftast gör de inte heller skillnad på homo- hetero och bisexualitet, utan blir snarare intresserad av en människa."

No shit Einstein?? klart som fan dom inte gör någon skillnad, när man är klassad att ha ett iq som en 4 åring så brukar det vara svårt att hålla reda på skillnaden mellan en kuk och en fitta ...

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3053671.ab

Min bror geniet

Markus 4 år är irriterad över varför Mariana 4 månader inte äter med familjen vid frukostbordet och istället ligger och latar sig i sin spjälsäng. Därför smygar han sakta ut ur köket med en oliv i högsta hugg. När mamma hittar honom antalet minuter senare ( två minuter till och oliven hade varit slutet på flickebarnets historia ) så stor han nöjt och tittar på mig när jag kämpar med den gigantiska oliven i munnen. Mamma tar förskräckt ut den och undrar vad han håller på med

Markus: Varför äter hon inte Gregor ( mitt namn enligt honom )?
Mamma: För hon har inga tänder
Markus: Varför kan hon inte skaffa såna löständer som mormor har?

Som sagt min bror är ett geni, har alltid varit...

RSS 2.0