Retardism

Nu tycker sexologen Tina Wilhelmsson att vi i Sverige ska börja utbilda utvecklingstörda i att ha sex. För dom har också lustar. Hon tycker till och med att dom är sundare än oss vanliga dödliga efter som dom är mer rakt på sak. Inget hymmel utan bara rak kommunikation. Jag tycker den här artikeln är vidrig. Gör om hela artikeln istället men låtsas att den handlar om barn så förstår ni vad jag menar. För det är just hur utvecklingstörda funkar, som vuxna barn.

"Å andra sidan finns det en fördom kring att utvecklingsstörda är översexuella. Det tycker inte Tina Wilhelmsson stämmer alls. Det handlar bara om att de är rakare och ärligare, menar hon. I själva verket tycker hon att de har en mycket sund syn på sexualitet och lust. Oftast gör de inte heller skillnad på homo- hetero och bisexualitet, utan blir snarare intresserad av en människa."

No shit Einstein?? klart som fan dom inte gör någon skillnad, när man är klassad att ha ett iq som en 4 åring så brukar det vara svårt att hålla reda på skillnaden mellan en kuk och en fitta ...

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3053671.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0