Nej, det är inte vattenfärger och nej det ...

img_0140 (MMS)

Nej, det är inte vattenfärger och nej det är inte något ätbart. Det pigmentrika ögonskuggor i alla färger. Taaaack för presenten! Nu kan jag måla på varenda jävel som rör sig ( för pengar, nothing is for free hunny ).


Där ser man, jag är mer syrian/ aramee än ...

img_0139 (MMS)

Där ser man, jag är mer syrian/ aramee än vad jag trodde. Också ett bevis på att jag inte bara är döpt efter någon min äldsta bror tyckte var gullig när han var sex år. Tack brorsan, om det inte vore för dig kanske jag hade hetat zakia.


Svensk vår, sommar och höst... Fyra årstid...

img_0132 (MMS)

Svensk vår, sommar och höst... Fyra årstider någon?


Min mamma sa...

...att ens bajs är produkten av ens liv.

Bajsar du fel, lever du fel.

Bara så ni vet people!

Nails dun n' my hair dun

Det var ett nytt shopping centrum i Norrköping som invigdes idag. Hageby Centrum- världens centrum....rätt bra slogan med tanke på att hageby är ghettot och etniciteter från alla världens hörn samlats under samma tak och svettades. Alla undrade samma grej....VART ÄR REAN??

Jag hittade min rea, ett par feeeeeta efterlängade RÖDA converse som jag velat ha sedan jag startade den här bajsbloggen, nu ligger dom på min AJ LAJK-lista under iphone. Fick dom med 20 % rabatt vilket innebär en god natt sömn.

Dessutom fixa jag mina klor hos en ny thailändsk nagelsalong som öppnat. Arga thaitransor som skriker på dig att blåsa på dina egna naglar och sätta dig ner. But i looooved it! När det är så billigt skulle hon lika gärna kunnat lägga en spottlorska i fejjat på mig samtidigt...


Jag friar till dig!

IPHONE , du underbara varelse...vill du gifta dig med mig?




Matkrönika

Ok det är ingen matkrönika... Men jag vill bara tacka personalen på Restaurang Asti för att dom är så gulliga och för att dom blev så glada att bli omnämnda på min lilla yttipyttiga lilla blogg.

God mat, skön personal och min favvorestaurang i lilla Norrköping efter Indra ( jag måste skriva så annars blir brorsorna arga...).

Så här nöjd och glad var jag efter mitt besök:



Jag sa ju att jag har förändrats ganska mycket... Till det bättre skulle jag vilja påstå... look at those tata´s!

I en tid av förändring...

Man kommer till en viss en ålder där man inte längre ser saker i samma ljus, finns mycket man blundar för och tycker är ok. Jag har alltid varit en fan av förändring, jag har älskat allt som har med spontanitet att göra. Ända tills man upptäcker att vissa förändringar inte bara är roliga utan nödvändiga.

En förändring är inte bara att förflytta sig utan även att stanna och andas och upptäcka att världen ibland inte är som man alltid trott. Trodde inte jag kunde växa mer men helt plötsligt är förändringen där och ger mig en snurr i rätt riktning.

För att citera Lauren Hill å låta som en total nörd:


What you want might make you cry
What you need might pass you by
If you don't catch it
And what you need ironically
Will turn out what you want to be
If you just let it

Jag är inte rädd för att säga att jag mår dåligt, jag är inte rädd för att säga att jag mår bra, jag är inte rädd för att säga att något går dåligt eller om något går bra.

Varför dölja förändring? Är en människa en statisk varelse?




RSS 2.0