Rakt ner i toaletten...

...ska jag slänga min äckliga samsung när mitt abonnemang går ut. Efter det ska jag inhandla den här skönheten:


Den har inte kommit ut än. Men den kommer i sommar och är lika stor som ett kreditkort!

In your face bitch!

Den finns en människa som verkligen har stört mig på sista tiden. Så jag tog saken i egna händer och helt enkelt konfronterade denne.  Jag åkte raka vägen hem till personen och plinga på dörren, hade samlat mod till tusan. När denne slutligen öppna... pekade jag fuck you.... sen vaknade jag.

Det är vad jag kallar konfrontation! Blev nästa lite rädd för mig själv där...


Pendeltågsunderhållning

Idag var det en man som pratade väldigt länge och intensivt i sin telefon... ända tills den ringde. Då flytta jag mig två säten bort.

Seeeeeg morgon



Funderingar på frukost, jag har 11 avokadon i kylen som väntar på att bli uppätna. Varje måltid som inte innehåller avokado vid det här laget ger mig dåligt samvete. Tack mamma, elva avokadon är jättepraktiskt att köpa på en gång. Guacamole, avokadomask, räkor med avokado...and the list goes on, slutet på veckan är jag en avokado.

Om detta vill jag berätta...

...När min mormor var 1 1/2 år halshöggs båda hennes föräldrar framför hennes och hennes 12 åriga storasysters ögon i Turkiet. Hennes syster var tvungen att fly tillsammans med mormor till närmaste by. Där tog en familj hand om dom. Hennes syster gifte sig 12 år gammal med sonen i familjen för att kunna försörja mormor. När mormor sedan blev 14 gifte hon sig med morfar.

År 2002 låg min mormor på sin dödsbädd och grät. Hon grät inte för att hon var rädd, hon grät för att hon äntligen skulle få träffa sina föräldrar.

Min mormor levde med en ångest av posttraumatisk stress som har överförts från generation till generation, det är därför vi idag känner en stor lättnad att folkmorden erkänts, så att man kan kalla det för sitt rätta namn. Det var mord. Inte bara på en generation utan flera.

Tack Sverige

Sverige har idag erkänt folkmordet på Armenier, pontiska greker,syrianer och övriga folkslag i Turkiet. Historia är skriven och min kusin kan nu börja sova gott om nätterna.

Folkmordet som fått namnet Seyfo skedde under 1915 och beräknas ha berövat livet på 2,5 miljoner människor. Som i tysthet länge fått sörja sina förfädrar utan ett erkännande.

Tur för judarna att Hitler inte var lika diskret som ottomanerna. Annars hade Steven Speilberg inte slagit igenom med Schindlers List, utan kanske Ogans List.


För framtida behov

Inte för att jag är i något dramatiskt förhållande nu men för framtida behov kan jag lyssna på den här för att fälla en tår eller två. Sade is genius!



Verse:
I was the one
I who could, pull in all the star above
Lay them on your feet, and I gave you my love

You are the one who got me started
You could have let me love anyone but I only wanted you
So why did he make me cry
Why didn't you come get me one last time


Chorus:
You'll always know
The reason why
We could have had the moon and the sky
You'll always know
The reason why this love, reason why this love
Ain't gon' let you go


Verse:
You lay me down
Left me for lions
A long long time ago

You left me there dying
But you'll never let me go



Chorus:
You'll always know
The reason why
We could have had the moon and the sky
You'll always know
The reason why this love, reason why this love
Ain't gon' let you go


Verse:
You'll always know the reason.. Why
The song you heard, will stay on your mind
It ain't gon' let you go.. No..
Cos you were the moon
and I the endless sky


Chorus:
You'll always know
The reason why
We could have had the moon and the sky
You'll always know
The reason why this love, reason why this love
Ain't gon' let you go...

Ain't gon' let you go...

You have the keys to car...

You have every star...

Everyone of them twinkling...
Baby what were you thinkin'...

We had the moon and the sky above
And I gave you my love

Det var en fågel som pep...

...trodde jag men när jag gick ut och kolla i trapphuset så var det min pappa som har fastnat i hissen. Min pappa ska alltid hålla på att trixa med saker. Han håller säkert på och trixar nu i hissen medans jag skriver för han är som Macgyver. Fast att han är som Macgyver med trix som bara går fel hela tiden.

Jag veeeeet!

Jag vet att det inte är första gången jag klagar på SJ och lovar och svär att det är sista gången jag sätter min fot i deras ruttna tåg. Men jag vill göra det en gång till. Det är ju trots allt min blogg inte er.

Sååå, jag hatar SJ och dess morsa.

Jag skulle ta mig från Stockholm vid 21:45 med en full kissblåsa. Jag hann precis till stationen för att köpa biljetten och stod och vred och vände på mig för att vänta på tåget där jag skulle få lätta min lilla blåsa. Precis när kl var 21:45 byts tiden ut mot 22:00 istället...

Då tänker jag att det inte är någon idé med att springa på toa för då kanske jag missar tågfittan, meeeeen neeeeeeeeeej utan när kl blir 22:00 byter dom tiden till 22:15.

Vid det här läget är jag så sjukt kissnödig att om jag hade haft en tom påse i handen hade jag gjort väldigt dumma saker där på plats. Men jag rusar över till Olearys som ligger i stationen men möts av en flata till säkerhetsvakt som säger att "här får du inte kissa, det är bara för kunder". Hade jag inte varit så kissnödig hade jag talat om för henne att hon var en flata, men det kanske hon redan visste.

Iaf, jag får tag på en toalett och när jag kommer tillbaka har dom ändrat tiden till 22:30 och när vi till slut rullar ut från perrongen vid 22:40 så står det en man och skriker och svär skithögt åt en SJ-värd...

Någonstans där... just där tänker jag, "men stackars SJ-värd det är ju inte ditt fel".

SÅ min mening är att efter allt jag gick igenom så är jag trots allt inte bitter nog att ställa mig och förnedra en människa som försöker tjäna brödfödan. THE END

Mina rosa

På väg upp från pendeln idag vid skolan möttes vi passagerare av en väldigt udda syn. Hela bron som ledde fram till skolan hade förvandlats till en 100 m lång pool. Medans alla andra började klänga sig på sidan av bron för att ta sig fram torra kunde jag konstatera vilket jag geni jag föddes till.

Folk titta på mig som en Messias.

Jag promenarade helt enkelt rakt fram genom "poolen" med mina rosa fina gummistövlar jag införskaffat till slaskperiodens ära. Extra nöjd var jag eftersom jag köpt dom för endast 60 kr.

Väl framme vid skolans portar kunde jag konstatera att mina strumpor var dyngsura och att det fanns en anledning till den billiga kostnaden.



RSS 2.0