Tårtan som det var synd om


Min bror fyllde år idag och morsan hade köpt en gigantisk tårta från ett konditori. Hade den här tårtan vetat att den skulle hamna i Melki händer hade den skapat egna gräddben och sprungit iväg. Det börja med att den välte fint på sidan av min moster när den skulle in i bilen. Sedan fick den sig en omgång av mig i egen hög person. Jag ställde kartongen på en varm platta på spisen och gick iväg i nån minut. Vid det här laget kokade vaniljsåsen i tårtan medans botten blev härligt krispig. Sedan firades hans födelsedag och halva tårtan som var kvar tappades mitt på golvet av morsan.





Kräkreflex

Saker som jag har svårt att bita i utan att få en kräkreflex:

Citronkärna
Äggets navel
Fiskben
Messmör
Fiskskinn
Fiskfjäll

Bara så ni vet...

Jag dööör!

Den roligaste blogg jag någonsin läst återfinns på denna sida. Helt fuckin amazing! Den dödar helt enkelt.

http://www.1000apor.se/blogs/stureplansvackraste

Sweet Sixteen

Är det någon som följer det programmet på MTV??
Man får se det mest absurda grejerna... Idag har jag sett en tjej tjuta över att hon inte får swarovskikristaller över hela sin porsche ("Im gonna be really saaaad if that doesnt happen", jag hade lust att tortera henne med en tandborr).
Sen har jag sett en kille fälla en tår över att hans frilla inte blev som han trott plus att han vägra stiga ut ur bilen till sin egen fest om inte minst 100 pers mötte honom utanför. Efter att hans pappa tvingat ut alla festdeltagare i kylan och uppmanar dom att skrika sonens namn som om de vore hans fans, först då stiger snubben ut ur bilen. Då har han mage att även klämma ur sig : "OMG , what a feeling, its like im a celebrity".
Honom tyckte jag mest synd om i och för sig. Många framtida timmar hos psykolog kommer behövas pga de tydliga narcisstiska dragen.

Jag vill skicka dom här barnen till gusum och tvinga dom äta falukorv från ica... ( eller så vill ja åtminstone bli bjuden på festen )











Ekonomi i relationer 101

Marknadsvärde = Något man kan kolla av då och då när man är osäker, hur aktien ligger till i marknaden

Aktie = Något som kan gå upp och ner i förhållande till vem man är tillsammans med (  t ex ful kille med het tjej = värdet höjs för killen då tjejer undrar " Hmmm vad är hemligheten??), eller beroende på vilka man umgås med eller titel.

Konkurs = När man blir dumpad och aktien faller till marken

Lån = När man "lånar" någon annans kille/tjej ( payback is a motherfucker ) räntan är höööööög

Mervärde = När man är tillsammans med någon och man är en del av att utveckla dess person till det bättre och aktien stiger då är man den som skapar ett mervärde till produkten.

Realisationsvinst = När man har gjort slut med någon och är singel kan man inkassera sitt mervärde som har skapats.

Budget = När man gör framtida planer och investeringar


Fler termer kommer när jag känner mig lika uttråkad någon annan dag



Jag hade sex idag...

.....med dom här skorna


jag kom.

(aaaa sara jag gilar fortfarande fransar...sooo sue me!)

RSS 2.0