Förgiftad choklad

När jag var liten så älskade jag att bjuda min kompisar på godis och choklad. Jag själv tyckte inte om söta grejer, och det tyckte alla mina vänner var skitskumt. Men jag brukade fascineras av hur gott andra snorungar tyckte att det var. Ibland brukade jag försöka trycka i mig lite för att verka normal men fan vad äckligt och sött jag tyckte att det var. Eftersom jag är blatte så brukade vi alltid ha en massa choklad och godis hemma ( man måste ha sånt för att kunna bjuda ) så varje gång en kompis kom så gav jag dom alltid en massa godis. Men hittills i historien så verkar jag vara ett ganska så normalt barn med en konstig läggning till godis... det kommer mer... Twisten på den här historien är att varje gång jag bjöd dom så fick jag en tvångstanke att dom skulle tro att jag gav bort dåligt godis, eller att jag förgiftat det. Så jag var helt enkelt tvungen att bevisa att godiset var ok genom att trycka i mig mer än dom. Så det slutade med att jag mådde illa... Kom inte och säg nu att jag är onormal....

www.americanapparel.net

image16


By the way

Eftersom det är så billiga grejer man köper i klädväg så brukar man få en slant över att lägga på skitsaker, så för att känna att man gör någon nytta överhuvudtaget i den här världen mer än att gå omkring och se bra ut så tycker jag att man ska skaffa sig ett fadderbarn. Det är bättre än att ge pengar till en organisation bara eller köpa en värdelös chihuahua ( bajspåse, skulle jag vilja referera dom som). Man får ett kort på barnet plus att man får adress och telefonnummer till barnhemmet så man kan ha kontakt och se att det verkligen får allt man skickar. Julklappar och fördelsedagspresenter är även bra grejer man kan skicka för människor som verkligen behöver.

By the way... min morsa poppa precis in sitt huvud och undra om jag ville att hon skulle baka sockerkaka... Finn otroligt många fel....

www.sosbarnbyar.se

image15

Pensionspara

Det går inte tänka en tanke utan att höra min morsas röst störa i bakgrunden när jag är hemma. Just nu så satt jag och tänkte vad jag ska skriva och hela tiden hör jag mamma i bakgrunden: "vill du ha baklava?" "Vill du ha Kiwi?" "Vill du sätta maskeringstejp över min käft?" OK det sista sa hon inte.... Men så har det varit and so on and so on..... Alltså har jag kommit fram till att jag inte är redo varken för att pensionspara eller för att bli gammal.

Om jag hade varit redo så hade jag börjat uppskatta min mamma vid det här laget. Är det inte det man gör när man börjar bli gammal? Så alla som fortfarande stör sig på saker som morsan gör är purunga. Det är min livsfilosofi. Våga inte ta bort den ifrån mig.

www.forever21.com

image12
image13
image14

Sjukt billigt...


Bajskorv

Min morsa lagade bajskorv. En soppa gjord på linser, spenat, morötter och citron... Hon tror den kallas för bajskorv på svenska. Grejen är den att min brorsa var så jävla trött på morsans tjat om att han skulle käka soppa så när hans kompis ringde så sa han: " Jag kommer ner snart, jag ska bara käka bajskorv"

Min morsa frågade då: Vad är den här "bajskorv?"
Då förklara min brorsa att den här soppan kallas så  på svenska... Så varje gång hon gör den här soppan så ringer hon och säger att hon har gjort bajskorv.

Nejdå min familj är hur normal som helst. Jag också...

www.bettervisionbetterprices.com

image11

Jag vill helst gömma mig bakom dom här....



Vissa tjejer alltså...

Dagens gåta:

Vad är som har två ben och kan skriva sms med gömda budskap och förvänta sig tankeläsning på hög nivå?

Svar: Kvinna

Under mina futtiga 24 år på jorden har jag kämpat och kämpar jag fortfarande för att förfina min telepatiska kommunikation till Alfahannen. Jag undrar om min kamp kommer vara långvarig. Jag undrar om det någon dag kommer finnas en man som förstår att "nej, jag är inte sur" egentligen betyder "hade jag en pistol nu hade du haft ett hål i ena sidan av kroppen" eller att "det lugnt, vi hörs imorrn" kan betyda "jag orkar inte bråka nu men ditt liv kommer vara ett helvete imorgon för jag har planerat att vara sur på dig hela dan imorgon och kommer därför inte ens höra av mig så du kan höra av dig". Tänk vad coolt det skulle vara om män kom så långt i evolutionen att dom skulle utveckla den förmågan. Vilka coola konversationer vi skulle ha då...

TjejSms: Älskling, vad ska du göra ikväll
KilleSms: Ska dra ut med några polare
TjejSms: Aha, vad kul
KilleSms: Och du ska följa med för jag vet att du vill markera för alla tjejer att jag är din och att om någon rör mig så kommer dom vara konfetti på din nästa jobbfest.
TjejSms: Nä assååå, det behövs inte.
KilleSms: Jo, jag vill. Annars kommer du undra vilka som är där och störa dig på det hela kvällen.


Fatta vad skönt! Undrar om vi skulle hitta något annat sätt att försvåra kommunikation på...
" Meh fattar han inte vad jag menar när jag böjer tummen två ggr?? Du fattar väl, Stina? Tack!"

www.revolveclothing.com

image10

Jag älskar den låga dollarkursen....


Anorexia

....har jag inte. Kände att folk skulle tro att jag tackar nej till mat för att jag har vill se ut som skeletor... så är det inte. Utan min mamma anser att man ska äta 12-20 ggr om dagen, jag själv anser att jag ska äta ca 4 ggr... Dom restererande gångerna är dom gångerna jag måste kämpa för att tacka nej till. Sara, du fattar! Puss min bulle, du är saknad...

Raveparty

Ni vet hur jag skrev igår om att jag hade tråkigt och så... Igår var en fest jämfört med idag, igår var nyårsafton ( alla andras nyår alltså inte min. Min brukar innebära stirra på släkten och äta nonstop från kl 20:00- 03:00 ) jämfört med idag. Igår var vad man kallar en riktig jävla ravefest... Idag gick jag till jobbet sen stannade mitt liv upp i ca 6 timmar. Inte en käft i butiken. JAG började städa... folk som känner mig nu har panikringt Gud för att fråga om helvetet frusit till is. Som sagt där stod jag och erbjöd make-up konsultationer till min skugga och hade riktigt jävla aptråkigt. Hade önskat mig bort till min soffa med dregel på... Där kan jag iallafall pilla bort navelludd och annat viktigt...

Anyways, nu är jag hemma hos mamma i Norrköping i hela 3 dagar. Kampen mot att tacka nej till mat är nu viktigast i fokus för min mamma har inget annat för sig än att hålla min käft tuggandes konstant när jag är hemma.

www.junkyard.se

image9

Min craving just nu, synd att man inte kan tugga på den... mmmmmmmm

Lögner

Jag höll på att blogga ihop en skitrolig dag nyss för jag hade inget att skriva om egentligen, men sen stanna jag upp och insåg att jag inte palla. Jag har helt ärligt inte gjort ett smack idag. Jag har på sin höjd dreglat på kudden, det får räcka som kraftansträngning . Jag var ledig, ingen skola inget jobb wohooo... då har jag tid att... att göra saker. Som att kolla in den här sidan jag hitta:

www.ioffer.com

En sida där man kan hitta kopior och original till cheap cheap cheap...

image8

Dom söta påsk kärringarna...

Nu pratar vi inte om några söta barn här utan dom riktiga påskkärringarna som kommer in till Åhlens på Östemalmstorg. Dom är helt idenentiska med dåtidens påskkärringar med sjal coh röda kinder men dom har bytt ut kvasten mot en käpp och med den slår dom barn (och allt annat dom går in i) istället för äter upp dom. Skillnaden förut var att påskkärringar var starka kvinnor som var häftiga och kunde trolla, dom här kärringarna gnäller och vill att man hjälper dom att sätta ena foten framför den andra, utan ett tack eller ett leende.... jävla häxor!

Fuck det nu jag har hittat mina drömskor....mmmmmmmmm

www.zappos.com

image7

 

Another day another dollar...

Alltså vissa dagar undrar man vart ens hjärna har tagit vägen, om den har fått ben och plötsligt sprungit iväg å gömt sig bakom en buske och inte vill vara med i mitt komiska liv mer för den skäms. Ni vet som när barn gömmer sig bakom sina föräldrar... Jag glömde typ allt idag, jag är mycket förvånad att jag kom ihåg att faktiskt gå till skolan för väl där hade jag glömt bort vilken sal vi skulle vara i eftersom jag glömt att kolla i pappret som jag glömt hos....and so on... så nu förstår ni vad jag menar. Anyone seen my brain? Its kind of muschy n geryish with a weird smell, if u see it call this number and an emergency team will be with you shortly...

Just det billig shopping så var det jag, här följer några adresser:

En svensk butik med några fynd och en massa skräp men dom finns där guldkornen

www.chique.se

image5

Jag säger bara ens sak om nästa anhalt: AOOOOOW! for all my ghetto mamas with the chique tweek check dis out!

www.drjays.com

image6

RSS 2.0