Lunch underhållning...

SMS: Jag har en finne
SMS Jag: Barn i Afrika svälter
SMS: Jag vill se ut som dom...
SMS Jag: Afrika-diet Frukost: flugbajs Lunch: ris Middag: Flugbajs med ris
SMS: Ska göra den och använda NIVEA My Silhouette

image37

På tal om Afrika... www.skank.com

Solsken och blåa ben

Det var jättefint väder idag, åt lunch ute och hade trevligt medans solen lyste. Men det var det enda den gjorde gott folk. Ändå envisades folk låtsas att karibisk värme plötsligt hade på en kvart slagit ner över Stockholm och varenda människa var tvungen att ta av sig allt för att inte smälta bort. Visst det är mysigt och trevligt med sol, men det var +12... Lennart och Annika åt glass i parken med t-shirt och shorts... Varför?

image33image34image35image36

ninewest.com

Töngaste texten!

Girl you are rich even with nothing
And you know tenderness comes from pain
It's amazing how you love
And love is kind and love can give
And get no gain

It's down a rugged road you've come
Though you had every reason
You didn't come undone

Somehow you made it to the other side
You didn't suffer in vain

You forgive those who have trespassed against you
And you know tenderness comes from pain

It's amazing how you love
And love is kind and love can give
And love needs no gain

You didn't suffer in vain
You know it's only love
That gets you through
Only love, it's only love
It's only love that gets you through

Lalalalaaaa...

Jag har upptäckt nittio-tals RnB igen, ni vet den där smoootha RnB som man kunde Bump n Grind till när man var fjortis, när huvudet inte hade hunnit ikapp näsan.
Jag brukade som alla andra fjortisar göra mixtapes och lyssna på i skolan i min freestyle. Dom jag såg upp till var dom som kunde texten utantill, dom som kunde titta en i ögonen utan att flacka med blicken och sjunga hela texten.
Jag var den som sjöng sista ordet högt för att det var det enda jag kunde. Resten dolde jag genom att låtsas vara upptagen med att titta åt ett annat håll. Tills en dag fick jag nog och satte mig en hel dag med att spola varje ord fram och tillbaka för att lära mig åtminstone EN låt utantill... Det fick bli Brandy och Monicas " The boy is mine "

Jag kan stolt säga att jag fortfarande kan texten....utan att flacka med blicken...


Emot våld...

image32

Yum!

Är det bara jag eller är den här bilden mycket rolig??

image31

Mmmmmmm....

image30image25image26image27image28image29

Hårlösa advokater...

Min brorsa ska fixa en ny tatuering snart, så jag fick det ärofyllda uppdraget att vaxa hans rygg. Min mamma passa på att sticka in huvudet och på att påminna oss om hur stolt hon var över oss barn. Eller rättare sagt med hennes egna ord:

" Hade ni blivit advokater hade ni inte suttit här vaxat och ryggen"


I have a dream...

Hahahahahahahahahahhaaahahahaa, mycket rädd.... Det här kommer inte hjälpa någon med flygfobi.
Jag börjar genast tänka vad mitt skyddsnät däruppe i luften egentligen består av. Är alla Linda Rosing?
Ler dom för att vara trevliga eller ler dom för att det är det enda dom kan??

Det skönaste med hela artikel är ändå hennes teaterutstyrsel där hon ser ut som en karaktär från " Hem till gården"...

Inte för att vara den som är den, men hon vill lämna sitt gamla liv med allt som har med det att göra. Hennes första instinkt är då att ringa Aftonbladet KLICK! och berätta det... "Mamma kolla kolla när jag hoppar på ett ben!!!" Människan är snart pensionär,man kan ju undra när vissa människor kan släppa sitt extrema bekräftelsebehov??


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2223470.ab


Kärlek vid första ögonkast...

Ett kafé...
Han titta på henne, hon titta på honom... han liksom stirrade med sina intensiva gröna ögon...
Han går varsamt fram till hennes bord, böjer sig ner och viskar sakta....

- Ska ni gå snart så vi kan ta ert bord?!

image21image22image23

www.dorothyperkins.com

Tjackpundare på SATS

Idag satt jag på bussen på väg hem från skolan, medans jag satt där och bussen skvimpade förbi en massa hållplatser satt jag och tänkte. jag tänkte på vad jag skulle göra om jag vann fyra miljoner. Jag tänkte att jag skulle köpa en bil och en massa annat skräp. Jag drömde att jag skulle ge mamma ca 500 000 så hon kan bli av med en massa lån och lägga en en summa för ett hus. Brorsorna skulle också få sin beskärda del...så helt plötsligt ringer telefonen....

- Tjena!!! Det är Micke här!
- Eh, vem?
- Micke, hur är det förresten? Kommer du inte ihåg vi snacka för typ 4 månader sen?!
- Eeh nae... jo det är bra ( Nu börja jag undra vem faan är det egentligen??)
- Vi prata om att du kanske skulle börja träna hos oss på SATS, hur var det med det nu igen??
- Nej asså tack det är bra ( Nu föll polletten ner och jag fatta vem jag snacka med )
- Men kom igen nu Mariana du skulle ju ha börjat träna igår juh!
Vid det här laget vill jag stoppa en socka i käften på Micke från SATS och en banan i rumpan på honom så han låter mig vara. Under hela samtalet har han låtit som han är min bästa kompis men det bästa is yet to come

- Nä jag kan inte träna nu, jag har skadat mig så jag måste vila minst en vecka
- Ahaaaaaaaa!!!! Men gud va synd!!!! Vad har hänt??? Berätta!!!
- Ehhh , nä asså det är bara en liten skada...ehum...
- Ok men då gör vi så här att jag ringer till dig om 10 dagar, för jag ska iväg med bruden på semester du vet ( nä jag vet inte!!! )
- Ok , hej då
- Vi hörs, och krya på dig!

Min teori är nu att Micke på SATS inte har några vänner och går på tjack och är gravt deprimerad.

image19image20

www.yoox.com




Det är inne att snyta sig medans man går baklänges....

Enligt Aftonbladet och Prinsessan Madeleine är et inne med att jogga nu http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2155641.ab  . Så därför har jag lagt ner alla försök till att någonsin vara inne...jag är ute väldigt ute... Inte för att det är något fel med att jogga men av en mängd andra anledningar:

1 Får smärre hjärtklappningar bara av att snabba på stegen till bussen
2 Om jag nu ska jogga måste jag planera att inte äta innan, jag planerar inte mat, jag äter mat...
3 Folk tittar alltid på en när man joggar förbi och då får jag för mig att jag gör fel... ( ja, jag har provat några gånger för att se häftig ut men det räknas inte för jag joggade bara när folk titta och 5 meter innan jag kom till ytterdörren )
4 Och en massa andra pinsamma anledningar som jag inte vill avslöja här....

I vilket fall som helst, hur faaan kan det vara inne att JOGGA????

image18www.warehouse.co.uk

Jävla folk som hittar på jogga som mode, här ta på er en klänning och sitt och se glada ut.



Hötorget

Jag älskar hötorget! Nu när fåglarna börjar kvittra och solen börjar komma fram och man kan känna sina tår igen så kommer även fruktförsäljarna på hötorget fram på riktigt. Män med viktiga saker att säga som t ex "Snygging" "Snygg röv" "Billiga jordgubbar".....

Att gå förbi hötorget är som att ha ett eget applådrum som man kan öppna dörren till för att få lite egoapplåder. Bästa idéen! Ärligt talat vad är det för fel på lite uppskattning? Just när man njuter som bäst kommer en jävla Kerstin och spräcker en bubbla i min värld av låtsasapplåder och utbrister bittert: " Asså Gud vad jobbiga dom är, vad tror dom egentligen att man ska springa efter dom nu för att han sa att jag hade snygg häck?!" Hon ser ut som någon kastat en banan i huvudet på henne.

Antagligen så tyckte den här mannen att hon hade snygg häck men hade hon nu sprungit efter honom som hon nu uttryckte det så hade han säkert lagt märke till hennes skräcködla till ansikte och själv sprungit. Alla icke svenska män har en vana att kommentera om dom ser något snyggt, so what...
Svenska kvinnor är det synd om, dom har inte lärt sig att i andra länder kan män visa uppskattning utan att förvänta sig något i återgäld. Det är därför kvinnor utomlands också har en självkänsla som heter duga och är inte lika utseendefixerade som kvinnor här. Det är också därför dom känner sig sexiga och sensuella utan alkohol...


Twilight Zone

Jag jobbade under 2 dagar på centralstation för ett event. Där skulle vi under 11 timmar sminka kunder kostnadsfritt. Det kunde lika gärna stå " vi sminkar GRATIS med tuschpenna", gratis är gratis och folk var som galna. Kul tänker ni nu. Men med galna menar jag att jag aldrig träffat så många skumma människor på ett och samma ställe. Vart kommer dom ifrån? Är det någon skylt jag missat på vägen in eller....?

Weirdo no 1 : En fransktalande herre som ville att min kollega skulle sätta sig ner själv på smink stolen så han kunde sminka henne och ge henne massage...

Weirdo no 2: En taiwanesisk dam från USA som tyckte att jag var världens skönhet och ropade på sina vänner för att ta kort med mig allihop. ( Mitt huvve blev stort som en ballong, täckte nog för henne på bilden )

Weirdo no 3: En alkis som satte sig på vid montern, när jag bad honom att gå för att han var full blev han jättearg och frågade hur jag visste att han var full. Vad vet jag egentligen... den röda näsan och öl-andedräkten kan ju vara någon sjukdom som jag inte vet om. Men i vilket fall som helst så tog han kort på mig han med med ett efterföljande löfte om att han skulle jaga upp mig någon dag och visa mig. Vad trevligt, kul med överraskningar, jag undrar vad han ska visa mig?

Weirdo no 4: En tant som kom och satte sig och småpratade med mig medans hon väntade på att bli sminkad. Hon upplyste mig om att herpes "därnere" inte är samma sak som herpes "däruppe".... Jag kan tillägga att hon hade ett par omaka skor på sig...så kanske ni får en helhetsbild av situationen...

Listan kan göras längre jag lovar men jag tror ni fattar poängen. Dagen var mycket lyckad iallafall för när jag gick därifrån kände jag mig som världens mest balanserade och normalaste människa på jorden... Tack pskyon, ni förgyllde min dag!

http://annakosturova.com/

image17

Finfint hantverk... Crochet när det är som bäst!

RSS 2.0