Akalla kl 21:30

Jag och Nilo sitter och kollar upp en grej på nätet när jag ser att Arvingarna har konsert på ett ställe och jag börjar driva om dom, så plötsligt utbrister blatten:

-Arvingarna är ju sköna ju! Dom är brorsan! Du vet dom sjöng den där låten: "Vandraren har ingenstans att gå..." skrålar hon nöjt och tittar på mig.

Det märks att det vi är i förorten.



Nordman skulle vända sig i sin grav om han var död.

Aftonbladets raggtips

Aftonbladet lär ut raggtips till tjejer som bara vill få till det... Det är något som känns så fel med just det.

Jag har raggtips till tjejer som bara vill få till det, det är endast 4 steg:

  1. Klä dig horigt
  2. Fråga efter sex till närmaste fulla kåta kille
  3. Eventuellt vänta till fem i tre och ta resterna som hänger vid garderoben
  4. Gå hem med respektive
Svårare än så är det inte. Jag menar det är ju inte som om killar som bara vill ligga är kräsna. Isåfall måste personen ifråga vara riktigt ful. RRRRRRRRRRRRiktigt ful. Typ Linda Rosing ful. Men till å med hon får ju ligga, så så kräsna kan dom ju inte vara.

P.S Bara i Sverige har tjejer så dåligt självförtroende att dom behöver tips om hur dom ska få till det. Tänk på det. Men visst självrespekt är en raritet och hittas kanske inte i alla länder. Här finns det t ex julmust...det finns det inte i Spanien. D.S

Versus SS-10


Jag är en sucker för den där sexig i rustning looken...yummyyyy ni kanske lägger märke till plisseringarna som gör det goda godare. Gött göttigöttgött!




By the way, kolla skorna... milda magdalenors magdalena så heta!! Synd att modellerna har storlek gorilla i sina fötter.


Mamma

Min mamma har gett mig mitt hjärta. Jag har alltid undrat varför jag är annorlunda, varför jag siktar mot stjärnor och varför jag alltid har höga hopp och drömmar. Det är pga min mamma. Hennes värderingar djupt rotade, hennes ord upprepas i mitt huvud på repeat.

Kan man annat än att beundra en människa som har gjort så mycket och som fortfarande gör? En människa som har fallit men tagit sig upp mer än 1000 gånger. Hennes ande finns i mig. Hon har alltid sagt att känslor och själen går före det yttre.

Hon är ute och sliter för en framtid hon alltid drömt om, en längtan som sitter i hennes hjärta har hon överfört till mitt. Hon vill inte vara som de andra typiska hemmafruarna som jagar dammkorn och extrapriser. Hon jagar rättvisa och uppfylls av en glädje av att kunna bidra med sin visdom. Jag har alltid vetat att hon är annorlunda. Hon lärde mig inte sånt som mammor lär sina döttrar,hon lärde mig sånt som människor lär människor. Hon har gjort mig annorlunda.

A person touched by the grace of god.

En människa som märks. En människa som lämnar fotspår. Det är min mamma.

Scraping for pearls on the roadside
There's a force stronger than nature
Keeps her will alive
That's how she's dying
She's dying to survive
Don't know what she's made of
I would like to be that brave

// words of sade






Chique Boutique

Jag kan gå runt och känna på saker i evigheter, om jag fick skulle jag stanna i timtals och bara titta på allt som fanns att erbjuda. Den här butiken har ju typ allt...jag är såld.

Citygross - varför finns det inte fler??


too much work too little time

så därför finns tyvärr inga tankar i mitt huvud idag att leverera unless ni vill höra om lagar och paragrafer och hemtentor och...zzzzzzz

Hetro Etro SS-10

Gullig gull...



Pierce a hole in my soul

Hängde med en kompis som skulle pierca sig och kom ut med ett stort hål i min själ. Snubben som pierca var som han den där sexfixerade läkaren i scrubs.

Kopplade allt man sa till sex och gjorde gester. Droppen var när han spanka min kompis på låret när hon la sig ner. Hon skratta men jag kände mig våldtagen med ord. Är det lagligt??? Hahaha, borde kanske jag veta, med tanke på vad jag pluggar.

Iallafall ett ställe man inte går till med sin pojkvän och piercar sig unless din pojkvän är en mespropp...då kan ni nog gå dit.


Sushimushi

Asså varför finns det så få restauranger som kör hem sushi i stockholm?? Jag menar det är ju det mest logiska att köra hem. Det är ju inte som om det finns någon risk att den blir kall eller så. By the way så har jag hittat ett nytt sushi hak som är sjukt gott.

På centralstationen av alla ställen, Sushi Yama där....yummyyyyyy!
Ett annat grymt ställe är Asahi på Fleminggatan.

Men seriöst skulle det vara skönt och kunna ligga i sängen och mumsa rå firre när jag vill. Det är vinter. Vi bor i Sverige. Man går liksom inte ut om man inte måste!


Nyskapande i byn

En restaurang ni sent kommer glömma http://www.restaurangindra.se/



Premiär 1/12-09

TA MIG!

Jag såg dom här i en butik. Dom skrek: Prova mig!!!! Så jag gick fram till dom och provade...efter att jag provat dom skrek dom något heeeelt annat. Nämligen: Köp mig!! Ta mig!! ( Eller som snubben i ferdinand tjuren "spotta på mig! )

Jag gjorde varken eller. Utan jag gick duktigt tillbaka och ställde dom på hyllan. Sen vände jag helt sonika på klacken och gick ut. Jag gick långt. Väldigt långt därifrån.



Dont mind the white legs

Rihanna släng dig i väggen



Jag var först med spaceaxelvaddar med strass på! Min kusin var kompis med Michael Bolton. Man kan säga att vår familj var visionärer...

Loss of words

Om jag säger så här, jag åker inte ens i en hiss med 7 personer om det står 8...





A Cushin' fo the pushin'




Jenny from the block falls like a stock

Sr Metropol 93.8

En särskild hälsning till någon jag älskar kl 14.30 imorgon på Sr Metropol :-)

Svinigt!

Har ni märkt en grej dom här senaste dagarna... Varje gång någon hostar börjar folk skruva lite på sig och vända ansiktet.

Misstänka samma blickar växlas, och man byter antingen plats på tuben eller flyttar sig några steg bort. Nyligen satte jag salivet i fel strupe då börja jag förstås hosta som en galning och jag såg direkt hur folk skingra sig som en fågelflock.

Jag gör det oxå, även jag är en fågel. Däremot är det kul och börja hosta om man inte gillar sällskapet som sitter bredvid på pendeln...prova, det har jag gjort.

Bra namn för den här influensan, folk är svinigare mot varann än någonsin.

Touchy feely

Seriöst... i sverige behöver man tydligen lära sig att röra varandra ( http://www.dn.se/webbtv/livsstil/tafsa-mer-1.998446 ). Den mest naturliga instinkt sen människan föddes. den har liksom genmanipulerats bort i det här kalla kalla landet. Om det var upp till mig skulle jag helst vilja ha någon att klappa på typ hela tiden. Bara att ta upp ur fickan och klappa. Helst skulle jag vilja att någon klappa på mig dock. Jag är den mest touchy feely personen man kan nog ha i sin närhet.

Jag har varit så sen jag var liten och brukade bli utskälld för att jag pussade på folk för mycket. Vad är det för fel på pussar? Jag älskar pussar!

Ok , det låter weird, men jag pussade inte på aaaaalla bara på folk vi kände... ( mamma stoppa mig )

När man växer upp som jag ( lilla minstingen i familjen som fick en puss vare sig jag gjorde en kullerbytta eller en fin bajskorv ) blir man faktiskt lite chockad över att man inte får den mängd pussar i verkliga livet.

Missförstå mig rätt...inga random pussar av random people.






bbbbbb-day dinner ;-)



Konversation på pendeln

Samtal mellan fjortisar:

Tjej: "Linus, om Linnéa och Mange hånglar kan inte vi hångla då oxå?"
Kille: " Nej"
Tjej: "Men schyssta!"
Kille: " Jag vill inte"
Tjej: "Men... Kom igen! Varför?!"
Kille: "Jag vill inte hångla med dig!"
Tjej: " Ok...Du får en femma om du hånglar med mig!"
Kille: "Ååååh! Sluta!"
Tjej: " Men asså... jag blir ledsen...om du får en tia då? snälla..."


Jag ser henne framför mig om tio år...

Varför inte?

Någon som tycker att dom har lite pengar över och känner att jag är värd en tidig julklapp?

Här finns ett förslag på vad jag vill ha.



Paloma Picasso är inte bara ett roligt namn...

Nämen...kolla vem som är på besök!

Jag vakna imorse och bländades av solens vackra strålar. För en gång skull såg inte landskapet ut som Ukraina gone bad.

Men jag är lite försiktig, jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra av min nyfunna rikedom. Så jag sitter och grubblar på vad man kan göra en dag som den här. Men jag får liksom inte grubbla för mycket för solen går ju ner om några timmar.

Jag får lite panik, jag kanske håller mig under täcket ändå... Så mycket press.




Slow

Samtal efter 7 timmar plugg

Vivi: Jag har ju aldrig haft några morföräldrar...
Jag: Varför??
Vivi: Dom dog...


Gianfranco Ferré SS-10

Jag är ett stort fan av plisséringar. Jag köpte tyg och sydde min studentklänning men jag vart inte nöjd förrän jag plisserade till den. Och Gianfranco har till sommaren satsat på plissering i alla dess former och jag kan bara dregla much. 


Tro Hopp Kärlek



Allt jag behöver, resten i livet är en bonus

Mina idoler

Jag måste erkänna en sak... En gång i tiden så var jag ett stort fan till Arvingarna. Jag kunde låttexten till Eloise utantill. Jag var kär i Lars. Hans blåa ögon satte mitt lilla blattehjärta i brand. Men på den tiden hade jag så mycket inflytande att jag tvingade mina vänner till att tycka det var häftigt.

Det var under samma period som jag tvingade mamma att prata svenska med mig när vi var på stan för jag ville att alla skulle tro att vi var svenskar. Jag tänkte att bara vi pratade svenska så skulle ingen upptäcka oss...

Så fort en blondin gick förbi sa jag något högt och tydligt på svenska, japp för vi var svenskar. Det bästa var när mamma spela med. Jag tänkte YES! Nu pratade vi båda svenska. Att hennes dialekt uttalde p:n som b:n och v:n som f var inget jag hörde.








Finn fem fel



  1. Han har en musrand på hakan
  2. Är han pappa eller partner till killen han håller om?
  3. Orange-utan-solen i ansiktet har verkligen gjort sitt jobb
  4. Synd bara att han inte matcha sin hand med ansiktet
  5. Vart är Bobby?
Oh no U didnt!!!

Naiva Jag

Det tar mig ca 4 dagar att komma på underliggande meningar, jag kom på en massa grejer jag har blivit lurad på. Tur att man kan skratta åt det i efterhand. Tur att personerna ifråga inte är i samma rum som mig när jag kommer på det. Tur att jag är långsam på just den fronten...

???

Jag läser en artikel i aftonbladet om en kvinnlig trafikinspektör som sålde körkort på uppkörningar...

Min enda fråga är vart var kärringjäveln när jag körde upp??? Jag menar efter 5 uppkörningar hade jag kunnat köpa ca 4 körkort. Seriöst, Vägverket får blåsa dig på pengar men man får inte köpa ett ynka körkort? Helt ärligt så körde jag sämst på min sista uppkörning men jag fick körkort då för att gubben hade lika kort minne som en guldfisk och var lika gammal som gatan utanför. Alla andra fyra gånger fick jag en sur tant som ville dra ner mig till sitt helvet, och jag kan svära på att jag såg ett litet flin när jag fällde en tår första gången jag kugga.

Hon tänkte antagligen "Yes! Jag har en gråtare här, ska suga ut flickan på varenda tår tills hon är lika bitter som mig"

Mitt kall i livet är att hämnas på vägverket. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska bli trafikinspektör och godkänna varenda jävel. Till och med om min pappa kör upp igen en vacker dag ska jag ge honom körkort.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6147666.ab


Grupp 3:2

Jag tillägnar detta inlägg till min seminariegrupp för vi är helt enkelt bäst! Har aldrig varit med om en grupp som är så effektiva och arbetsvilliga. Sen beror det ju såklart inom vilket område som menas.

Vi är riktigt duktiga på ätande och fikande i alla former. Dagens höjdpunkt var när Vivi kom på att jag och Marie såg likadana ut bakifrån och ville ta kort. Jag kom på mig själv med att genast rätta till håret och följa instruktioner medans Marie bara skratta.

Insåg i den stunden att jag alltid är och kommer att vara en nörd. Vadå, jag tyckte det var roligt. Det var ännu roligare att se bilden.



Vad jag vill göra precis nuuuuuuuuu

  1. Jag vill pussa på Leonie
  2. jag vill pussa på Leonie
  3. Jag vill äta på Mcdonalds friterade Chicken wings
  4. Jag vill pussa på Leonie
  5. Jag vill ligga på en strand och bli friterad
  6. Jag vill pussa på Leonie
  7. Jag vill äta friterad krabba

Kärleksmums

Det är något med den här bilden som får mig att vilja sprida ut dom på golvet och rulla runt i dom och äta och äta och kanske kramas lite med dom och fortsätta äta och äta av dom. Kanske därför det kallas för kärleksmums.


Pluggggggg

Sitter hemma hos en kompis och "pluggar". Vilket innebär att vi har ätit glass, haft ångest över att vi inte pluggar och plockar ögonbrynen. Det är ju ändå tanken som räknas. Nu har vi bestämt att sova i 10 min för att bli piggare och sedan sätta igång rejält. Typ skriva 10 sidor på tio minuter. Vi ska bara sova först.En liten liten stund.

Det var ett skämt



Men tydligen fanns hon på riktigt. Superchick.

Kul

Att glömma tvättstugenyckeln i tvättstugan är kul. Jättekul. Hysteriskt kul. Droppen-över-i:et-kul.

Oldiegoldie



Blir så freakin glad av denna låt... :-))))

Diorissimooooo SS-10

Jag ser en rökig jazzlokal, män med slickat hår, Humphrey Bogart och en tid då kärlek var något fint...


The Hoff

Jag tänkte på en grej medans jag kollade på EMA's iår. Nästan varje år har dom med David Hasselhoff som en utav prisutdelarna, och varje år sittar man och småfnissar för sig själv åt honom i soffan.

Är han medveten om att han är med som ett practical joke?

Om han är det så finns det en liten bit i mig som vill klappa honom på huvudet och ge honom ett kex. Kanske en kram.

Jag menar jag är medveten om att han är stor i Tyskland, men för att vara realistisk eftersom det ändå är 2009 och han fortfarande går runt med Wayne Gretzkys frilla á la pudel så har jag svårt att tänka mig att han är någon sorts ikon.

Men det sorgligaste är nog att jag inte tror att han vet om det för han verkar lite för självbelåten och kanske liten föör övertygande i sin roll.



Mitch, det är dags att kliva ur rollen....Mitch...Mitch?

Crybaby

Jag vet att något är på G när jag blir helt rörd av att en busschafför stannar extra länge för en gammal tant. Jag tyckte det var så fint. Sedan kände jag klumpen i halsen. Japp, det är definitivt PMS veckan.

Ett annat tecken är att börja tjura till Simpson för att Homer är så naiv. Jag menar han vet ju inget bättre, varför blir alla så arga på honom.

Det fina är att tjurandet snart byts ut mot andra sorters humör upphöjda i 1000. Allt är antingen superfint, superbajs, supersorgligt eller superirriterande. Man kan säga att jag är Superwoman med superkrafter. Verkligen super! Verkligen.





Hunting

Igår vakna jag upp med ett ryck för att jag trodde att klockan var över tio. Jag fick inte vakna efter tio för då skulle jimmy choo kollektionen vara slut på webshoppen. Men när jag vakna var den 8. Så jag lade tillbaka huvudet på kudden och somna om igen.

Två gånger vaknade jag med skräck i ögonen eftersom jag drömde att försov mig. Sinnessjukt. Jag brydde mig tydligen så mycket. Men slutligen vaknade jag iallafall 2 minuter i 10 och loggade in på webshoppen för att nås av ett felmeddelande.

Så jag satte mig och stirrade på skärmen i ca 1 timme för att slutligen kunna inhandla mina klackar.

Och sen lämna tillbaka dom. Det var inte så kul att jag faktiskt fick tag på dom. Det skulle ju vara exklusivt. Keft!


Vitlök

igen. Världen får vara beredd igen imorgon.

Mammas vovve

Det är pinsamt! Det är pinsamt! Det är pinsamt!
Vad är det som är pinsamt??
JO det är pinsamt att syrianer över hela sverige samlas och tittar på det här och skrattar åt...ja vad skrattar dom åt?
Dom skrattar åt sitt egna idiotiska beteende, nej vänta...dom skrattar åt stereotypen SYRIAN!

Jag vill bara poängtera att dom flesta syrianer har utvecklats efter apstadiet, och Naima är antingen en väldigt bra skådespelerska eller släkting med apan Louie. Och det som är ännu mer pinsamt är att se stackars Sara, som ingen där vill ha, tro att hon faktiskt är kvar för att Bobby kanske faktiskt ska lyssna på sin mamma och välja henne.
SARA HAN VILL INTE HA DIG!
Det är pinsamt att se Booby ( som hans mamma kallar honom som by the way betyder liten hund på arabiska... vov vov) bete sig som en tonåring med pubertala aggressioner.

Det bästa är ändå att hade det inte varit för dom hade ingen kollat på serien. Mammas pojkar skulle vara ett mycket avslaget program i landet Lagom. Jag menar det är ju inte som om det sker någon drama mellan en svensk och hennes son.

Son: "vad tycker du om Lisa mamma?"
Mamma: " Ja, hon verkar vara lite omogen"
Son: " Men det är hon inte"
Mamma: " Du vet ju bäst, det är ju du som ska vara med henne."

SLUTTEXT

Det är som en dålig film, med dåliga skådisar. Jag är så upprörd..så upprörd att jag faktiskt måste kolla nästa vecka igen...



Booby, mamma är inte farlig...du kan ställa dig lite närmare. Ni är bland folk nu, hon kan ändå inte göra någonting.

Jag hatar...

...min vitlöksandedräkt som jag haft nu i 3 dagar i rad. Varenda människa jag har umgåtts med nu i 3 dagar har slutligen prackat på mig en vitlöksklyfta eller två. Varje gång jag vaknar på morgonen känns det som om det bor en liten vitlöksfamilj i min käft. Där bor dom lyckligt och sköter sina sysslor. Hur mycket jag än borstar och sköljer klänger dom sig fast. Snälla vitlökslukt lämna mig ifred...


Lady gegga

En designer som förövrigt brukar ligga bland mina top tio har i år lyckats skapa en färg på kollektionen som perfekt beskriver den färg jag hade på mitt snor under influensan. Very refreshing, tur att färger inte längre behöver vara vackra, uppiggande eller mystiska...utan rätt och slätt bara fucking nasty.



Celins SS/10's snorsköna alternativ

Blahaa

Jag har legat i en dimma av influensans grepp och endast rört på mig för att känna om jag lever eller inte. Men nu mår jag bättre förhoppningsvis. Var på en föreläsning idag som fick många ögonbrynshöj. Vår föreläsare är en bulgarisk kvinna som har bott i Tyskland och som nu är nyimporterad till Sverige. Hennes föreläsningar kräver en ordbok jag inte tror finns ute på marknaden just nu.

Hennes ordval är inte alltid dom bästa och bjuder på många fniss och utskällningar. Bara t ex idag så sa hon: Man muste studjera, jag vill int gora er upphetsade men det är viktisch!

Och det här var en av meningarna som jag förstod, resten låter som om hon har en kamp mellan sina många personligheter.

Undt med detta vill jag säga utrycklisch ha en gutten kväll

Note to self

Det går inte att "fake it til u make it" och låtsas vara frisk när det gäller influensa. Där passar "suck it up" bättre.
Im goin back to bed. Godnatt


Fuck u!



En toarulle och en sårig näsa senare!

Tove, jag älskar dig!

Nu pratar jag om Idol-tove... Men Tove jag älskar dig med men det är Idol-tove vi snackar om nu.

Såhär skulle en konversation gå till om jag skulle prata med Idol-tove:

Jag: Gud vad du är shöööt!
Hon: Haha, ok tack
Jag: Seriöst, jag vill typ äta upp dig utan salt
Hon: Oj,ok ..tack antar jag
Jag: Får jag ge dig en puss?
Hon: Eeh...mamma vad vill tanten?



Seriöst someone give me a fork!

Gamla Gubbar

Det finns någon charm med vissa gubbar. Jag vet inte vad det är och jag kan inte sätta fingret på det. Häromdagen klev jag in i en taxi och möttes av en grekisk gubbe på ca 60 bast som utstråla så mycket Man man bara kan utstråla. Han hade ett sätt som var lika nonchalant som omtänksamt. Sen kom det. Han började prata om livet. När en sådan gubbe pratar om livet kan man inget annat än att lyssna. Dom pratar med inlevelse, ironi, självdistans och själ.

I slutet av taxifärden ville jag bara krama honom och be honom vara min farfar. Eller så ville jag be honom gifta sig med en av kärringarna på Vi, alla vet ju att kärlek kan få den ledsnaste munnen att peka uppåt ;-) (eller hänga sig från taket... men det passar inte in i det här inlägget)




Balmain Shmalmain

Balmains sommarkollektion var inte direkt något nytänk, utan den körde på det gamla 80-tals nit och glam spåret som varit i gång i tja va ska man säga 3 år nu. Så tummen ner till balmain för att ha kört fast i spåret. Men däremot fanns det heta inslag med några få plagg som fick ett litet wow i små bokstäver.









Förlåt mig...

Jag vill be om ursäkt till min granne. Jag insåg förra veckan när jag ringde till polisen att jag en gång i tiden ringt om fel störande granne. Hela tiden trodde jag att det var grannen brevid mig medans det var dom som var under. När jag ringde till polisen lät det såhär:

- asså min grannar slutar inte spela musik...kl är 4:30, jag vill sova!
- ja, vi ha fått många klagomål om dom på sexan, vi kommer direkt

Precis där sken det till i huvudet, polletten trillade ner, skivan tystnade och spädbarnet slutade skrika.

Ahaaaaaaa! så förra gången var det fel granne jag anklaga. Förlåt!

Förlåt för den arga agressiva lappen, förlåt för att jag plinga på och skällde ut dig dagen efter och förlåt för att du inte kunde svara tillbaka för att du inte kan svenska... :-/

Mini me

Saker som jag trodde när jag var liten:

  • Att Mcdonalds personal äter hamburgare hela dagarna och att det var världens häftigaste jobb
  • Att frisörer visste och kunde allt om hår
  • Att mamma var världens starkaste människa och att ingenting kunde hända när jag var med henne, Usama skulle inte ens haft en chans.
  • Att min kusin Shami var häftigaste tjejen i världen, hon hade ju trots allt Barbie bubbelpoolen och lila ögonskugga
Nu när man har blivit vuxen och förståndig vet man att:
  • Mcdonalds personal vill skjuta sig själva i huvudet efter ett arbetspass men håller ut för att man måste.
  • Frisörer är människor med olika smak och att hitta en bra frisör är som att leta efter en nål i en höstack
  • Att mamma är stark och allt men nu förtiden är man sin mammas stöttepelare istället för tvärtom
  • Min kusin är fortfarande häftigast... men på ett heeeeelt annat sätt (love u)

Barndom vs Vuxen 1-0 skulle jag vilja säga.


Chanel-stadsbrud gör landet



Det finns något som är så himla mysigt men samtidigt kaxigt i den här kollektionen. I like!

Vi-tanterna

I vår VI-butik jobbar det två tanter som har världens coolaste humör. Dom ler aldrig och dom tror att hela världen är emot dom. En gång var jag inne och skulle hämta ut ett paket, så jag plinga i lilla postklockan. Då kom hon ut. Hon granska mig noga från topp till tå och sa: " Du har väntat på att jag ska ta lunch bara för att du ska kunna störa mig i den! Jag såg dig!" Ooook.... Mitt svar var: Huh?

Det var så gulligt tänkt att jag skulle ha ägnat min förmiddag åt att stå och spana på en tant.
Så jag brydde mig inte ens om att vara kaxig tillbaka. Helt ärligt hade jag inte ens tid, så länge jag fick ut mitt paket så spelade det inte någon roll om hon så trodde att jag var CIA-agent.

Sedan häromdagen hade jag tappat bort mitt körkort så jag frågade om dom hade sett det. Hon som satt i kassan förvred sitt ansikte i form av äckel och utstötte ett tröttsamt: "Åh!" och sen ett grymtande "nej" utan att ens bekymra sig om att kolla någonstans.

Jag känner på mig att vi kommer få ett väldigt fint förhållande under de närmaste åren. För dom har verkligen fångat kärnan i att få kunder att känna sig speciella och välkomna.

This summer is gonna be a good summer

När jag kollar på kläder brukar jag oftast säga: " Tänk så här: det är sommar, jag är brun...erkänn det skulle passa!" Inte för att något av sakerna faktiskt händer, det blir aldrig sommar i det här bajslandet och jag blir tyvärr väldigt sällan så brun att folk säger " gud vilken härlig bränna". Men men... i vilket fall som helst ser jag varje vinter emot att få kolla på vår och sommar kollektioner för diverse designers. Snacka om att inte leva i nuet.

Dagens tittande föll på Versaces hot hot jalapeñohot kollektion:



Ladies dont fight there is enough to go around for everybody...

Why?



Många gånger har jag garvat åt den här bilden. Det finns så många frågor kring den. Varför tror jag att man posar genom att se ut som man ska klättra upp i en palm? Varför vill jag ens att det ska se ut så? Etc.

I like

Det finns människor som aldrig slutar förvåna mig. På ett bra sätt det vill säga. Människor som gör dåliga grejer mer än en gång har man tyvärr inga förväntningar på varken bra eller dåliga. Men just dom här underbara människorna som finns därute slutar inte förvåna. Jag blir lika glad varje gång. Man trodde bra om dom och sedan går det till en annan dimension...och sen en till...å en till. Nice! I like!




Vill bara säga...



att det var länge sedan. Puss å krya på dig :-)

Ghandi my man

An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi

Jag visste det!

Jag visste att gårdagen betydde jinx. Nu ligger jag här och hostar och fryser och nyser och fiser. Well well vad ska man göra nu slipper jag iallafall känna att jag måste vara produktiv på något plan. Det räcker med att jag snyter mig rätt för att jag ska känna mig duktig.


Snooz time. Godnatt

Mina nya vänner

Jag har umgåtts med byggarna bob ända sedan jag kom hem från skolan. Vid en punkt blev det lite väl intimt när jag somnade till i soffan och vaknade till av att jag dregla och insåg att en byggare hade beskådat hela teatern... mysigt man kan ha med främlingar som bara ploppar upp.



( tyvärr såg dom inte ut såhär )

Monday oh what a fun day

Jag vaknade rosig och utvilad med ett humör som skrek efter sällskap. Någon att skratta med och kunna sprida den glädje jag kände inombords. Gott folk, det är MÅNDAG! Ok, riktigt så kanske det inte gick till. Jag vaknade kl 8 imorse och såg ut som dead man walking. Nej nej nej, jag vaknade inte frivilligt, det var byggjobbare som plinga på dörren och ville borra sig in i min hjärna eller ventilationen...jag kommer inte ihåg vilket. Efter att bara ha sovit 3 timmar skulle det ändå inte spela någon större roll. Så jag klädde på mig snällt och stack ifrån lägenheten typ direkt.

Väl framme i skolan skrev jag rent PM-jäveln precis i tid bara så att skrivaren skulle messa upp min tidsplan och börja tugga på mina utskrifter. Gud vilken härlig dag! Ge mig ett piano någon så jag kan spela en trudelutt. I vilket fall som helst så fick jag ut den och lämnade den i tid. Oh people it wont stop there...

När jag väl kom hem upptäcker jag att jag är utelåst ur min lägenhet eftersom byggarna (och Gud) bestämt sig för att idag ska vi ha lite kul med Mariana. Dom tog lunch i 1 timme precis innan jag kom och eftersom jag gav dom nycklarna så satte jag mig vid trappan som en hemlös och vänta. Jag är inne nu. Jag vill inte prata om det mer.


Maya Angelou-dikter She got it!


Phenomenal Woman by Maya Angelou
Pretty women wonder where my secret lies.
I'm not cute or built to suit a fashion model's size
But when I start to tell them,
They think I'm telling lies.
I say,
It's in the reach of my arms
The span of my hips,
The stride of my step,
The curl of my lips.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

I walk into a room
Just as cool as you please,
And to a man,
The fellows stand or
Fall down on their knees.
Then they swarm around me,
A hive of honey bees.
I say,
It's the fire in my eyes,
And the flash of my teeth,
The swing in my waist,
And the joy in my feet.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Men themselves have wondered
What they see in me.
They try so much
But they can't touch
My inner mystery.
When I try to show them
They say they still can't see.
I say,
It's in the arch of my back,
The sun of my smile,
The ride of my breasts,
The grace of my style.
I'm a woman

Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Now you understand
Just why my head's not bowed.
I don't shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing
It ought to make you proud.
I say,
It's in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need of my care,
'Cause I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Robert, I die!


Seriöst, jag åt en så god pasta idag, kändes som om jag hade en cirkus i min mun. Det var sjukt, jag säger bara Restaurang Asti i norrköping äger mig. Dom hade vitlöksolja! OMG jag tror inte ni känner min lycka...vitlöksolja...

Dagen som gick...

Idag har jag för att sammanfatta dagen:

* Sovit
* Sovit
* Ätit
* Sovit
* Skrivit klart Uppsatsen
* Sovit
* Gått ut
* Undrat vad jag gör ute ( Hade faktiskt damn fun, tack till bästa tjejerna )
* Skrattat åt fulla tjejer som ramlar Hahahahahahaha...
* Gått hem

Och nu är jag klar vaken eftersom jag sovit typ 15 timmar idag, fika anyone?

RSS 2.0