Nobody wants your opinion

Att bli känd i landet utan självkänsla är väldigt lätt. Det enda man behöver göra är att sticka ut ur mängden. Det kan räcka med en liten sak som att säga exakt vad man tycker. Och vips så är man kändis över en natt. Människor som tror på sig själva är lika sällsynta här som korallrev.

Anna Anka, Katrin Zytomierska och Alexander Schulman blev alla kända för att dom sa sitt på sitt eget vis utan att bry sig om ramaskri. I Sverige som använder jantelagen som Italien använder Fader vår är det en synd att hävda sig.

Här väljer istället alla att muttra tyst för sig själva om man är missnöjd och skjuta sig själva i huvudet pga år av återhållna aggressioner. SÅ nej det är inte bara vädret som är orsaken till alla självmord. Några andra bidragande orsaker kan även vara kvinnor utan självkänsla, människor som bara tänker på sitt och en himla massa köer.

Jag läser Katrins blogg och undrar vad det är som gör denna löjliga människa så fascinerande. Allt hon gör är att säga emot som en trotsig tonåring på repeat. Men hon vågar att sticka ut och det är allt som krävs. Hon sticker ut som en blond i ett arabland.

Det spelar ingen roll om blondinen har en penis till näsa så länge hon är blond så är hon exotisk. Samma med Katrin, så länge hon säge emot så är hon exotisk.

Vad säger det om vårt samhälle?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0